Google ads effectief uitbesteden

Aan de slag met Googles ads

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s

3 + 5 =

Google AdWords expert

AdWords is een belangrijk onderdeel van internet marketing. Je doet een beroep op de Google AdWords specialist als je meer winst, meer omzet en nieuwe klanten wilt. Na een groeiscan komen de verbeterpunten en de kansen naar boven en kunnen de specialisten van Intelligent Online je als Google AdWords expert op de best mogelijke wijze ondersteuning bieden. Intelligent Online is partner van Google en neemt je ontzettend veel werk uit handen. Je weet met hetzelfde budget gewoon veel meer klanten binnen te halen. Uiteraard zijn de medewerkers van Intelligent Online allemaal gecertificeerd.

Tegenwoordig gaan bijna alle zoekopdrachten via Google

Je zoekt iets, pakt je smartphone en zoekt via Google naar een product of dienst. Voor bedrijven is dit goed te weten, want jij moet immers op dat kanaal aanwezig zijn waar de klanten zoeken. Ben je dat niet, dan is de kans groot dat de ongeduldige zoeker van nu kiest voor een concurrent. Zo kun je zomaar leuke klanten mislopen. AdWords is een uitstekend kanaal om de simpele reden dat het gaat om zoekers met een duidelijke koopintentie. En juist die wil je graag direct op je website. Daarom is zichtbaarheid en vindbaarheid zo ontzettend belangrijk tegenwoordig. De experts van Intelligent Online kennen het klappen van de zweep en kunnen je als Google AdWords specialist naadloos aangeven wat voor jou de beste manier van adverteren op Google is. De experts voerden dergelijke werkzaamheden al uit voor meer dan honderd bedrijven in uiteenlopende branches, de resultaten van die werkzaamheden spreken boekdelen.

Voor er daadwerkelijk aan de slag gegaan kan worden, is er veel werk te verzetten. In eerste instantie zal er altijd een groeiscan uitgevoerd worden. Om die toe te kunnen passen, heeft de specialist van Intelligent Online wel toegang tot je Google Ads account nodig. De groeiscan is onvervalst maatwerk en niet standaard op elke onderneming te gebruiken. In eerste instantie zal er telefonisch contact zijn. De expert in AdWords zal je vragen stellen over bijvoorbeeld hoe lang je Google Ads al gebruikt en of je het gevoel hebt dat er niet uitgehaald wordt wat er – denk jij- wel inzit. Uiteraard is er ruimte voor jouw vragen, want ook jij wilt natuurlijk precies weten wat er staat te gebeuren.

Vervolgens kan de groeiscan uitgevoerd worden. Dat wordt gedaan door een van de experts in adwords. Om de scan uit te voeren is dus toegang tot jouw account noodzakelijk. Je krijgt hier een koppelingsverzoek via je eigen Google account voor, je kunt de Google AdWords specialist ook gewoon de eigen inlog geven uiteraard. Het is vanzelfsprekend dat er alleen een scan uitgevoerd wordt en niets aan de huidige campagnes veranderd wordt. Er wordt alleen gekeken naar de werkzaamheden met betrekking tot Adwords die nu uitgevoerd worden en waar verbeterpunten en kansen liggen. Vaak duurt het ongeveer tussen de drie en vijf dagen voor de groeiscan uitgevoerd is. Uiteraard krijg je de resultaten in je inbox.

Als de scan uitgevoerd is, worden de resultaten uiteraard uitvoerig besproken. De Google AdWords specialist van Intelligent Online geeft je duiding bij de behaalde resultaten. Behalve inzichten waar jouw kansen liggen, laat hij ook zien hoe je die kansen kunt benutten en word je een plan van aanpak voorgelegd. Logisch, want inzicht verkrijgen is natuurlijk prachtig, er iets mee doen veel beter. De Google AdWords specialist helpt je graag op weg en maakt duidelijk welke aanpassingen noodzakelijk zijn binnen Google Ads om betere resultaten te halen. Hoe jij alle kansen die er liggen kunt benutten. Het aanvragen en uit laten voeren van een groeiscan is helemaal gratis en verplicht je bovendien tot niets.

Een analyse van de Google AdWords specialist

De Google AdWords specialist ziet het vaak gebeuren. De kosten van Ads adverteren lopen op, terwijl aan de andere kant de resultaten teruglopen. En dat is niet de bedoeling uiteraard. Via Google AdWords adverteren kan en mag nooit een kostenpost zijn. Het moet je als ondernemer altijd geld opleveren. Door het uit laten voeren van de groeiscan worden de antwoorden op vragen als of je huidige campagne verbeterd kan worden en hoe je meer omzet kunt halen tegen lagere kosten duidelijk. De scan maakt ook duidelijk of je eigenlijk wel de juiste zoekwoorden gebruikt en of je Google Ads account wel de juiste accountstructuur heeft, net als of je wel de goede landingspagina aan je advertentie gekoppeld hebt. Centrale vraag is steeds hoe jij je website zo kunt optimaliseren voor conversies dat je meer resultaat boekt met Google Ads. Bovendien kun je ook eindelijk eens een op feiten gebaseerd antwoord krijgen op de vraag of je huidige specialist in adwords zijn werk wel goed gedaan heeft en of er geen dingen over het hoofd gezien zijn.

De Google AdWords experts van Intelligent Online bieden je de best denkbare hulp. Jij leert precies welke kanalen je in moet zetten die voor jouw bedrijf voor de hoogste omzet zorgen. Gebruik maken van Google Adwords kan je als onderneming erg veel extra omzet opleveren. Maar hoe pas je Google Ads dan op de juiste wijze toe? Het is immers meer dan alleen maar adverteren in de resultaten van de zoekmachine, het is immers ook adverteren binnen Google Shopping, zeker als het de bedoeling is om jouw webshop te promoten.

Je ziet het vaak gebeuren. Ondernemers gaan bijzonder ambitieus aan de slag. Dat doen ze of zelf of ze schakelen een Google AdWords specialist in. Ondernemers maken nog wel eens de denkfout dat het live zetten van een advertentie meteen voor het maximale rendement gaat zorgen. Niets is echter minder waar. Juist dan is tijd en kennis noodzakelijk om de advertentie te optimaliseren. En als je wilt blijven groeien is optimalisatie wel uitermate belangrijk. En welke ondernemer wil nou niet blijven groeien?

Alles uit je campagne halen

Ondernemers willen uiteraard alles uit hun campagne halen, maar vragen zich tegelijk wel af hoe ze Ads dan precies in moeten zetten. Heb jij de indruk dat de baten niet opwegen tegen de kosten? Dan wordt het de hoogste tijd een beroep te doen op de Google AdWords specialist, de specialisten van Intelligent Online in het bijzonder. De experts in adwords hebben ruime ervaring en weten precies hoe ze de beste resultaten kunnen halen. Zeker ook voor jouw bedrijf. Voordeel van in zee gaan met Intelligent Online is dat het partner is van Google. Daardoor is het steeds meteen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via Google. Door in zee te gaan met een officiële Google partner zul je merken dat de campagnes beter gaan lopen. Het doet er niet toe in welke branche je actief bent, of dat nou de B2B of B2C sector is. De Google AdWords experts kunnen je altijd helpen en adviseren hoe je Google Ads op de beste manier in kunt zetten.

Intelligent Online helpt alle bedrijven bij het opzetten, inrichten en optimaliseren van campagnes en bestaande campagnes. Verstandig om hier gebruik van te maken, want Google adverteren is een specialisme. Je bereikt een hogere omzet, terwijl de kosten juist naar beneden bijgesteld kunnen worden. Het uitbesteden van Google AdWords aan een specialist biedt elke ondernemer grote voordelen. De specialisten zijn gecertificeerd en steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom alles wat met Google en Google Ads te maken heeft. Kortere lijnen met Google zijn niet mogelijk.

Vaak blijken ondernemers in de praktijk niet over voldoende expertise te beschikken om de campagnes steeds op de juiste wijze te optimaliseren. Dat levert vervolgens teruglopende resultaten op. Het rendement wordt steeds lager, en dat is nooit de bedoeling uiteraard. Door het inschakelen van een Google AdWords specialist zal dat rendement niet teruglopen. Op die manier blijf je gewoon geld verdienen met Google adwords.

Met een Google AdWords expert behaal je een hoger rendement

Een Google Ads expert zorgt ervoor dat je rendement niet terug begint te lopen en je dus gewoon geld blijft verdienen met Google Ads. Belangrijk onderdeel van het op deze wijze adverteren is het op de goede manier gebruiken van zoekwoorden. Zoekwoorden zet je in voor SEO, zoekmachine optimalisatie, maar ook voor content marketing en dus zeker voor jouw Google AdWords campagne.

De specialisten van Intelligent Online maken een strategie met de zoekwoorden en onderzoeken de potentie van zoekwoorden specifiek voor jouw branche. De specialist weet waar mensen op zoeken, hoe vaak ze dit doen en hoeveel van die zoekende mensen uiteindelijk op jouw website terecht komen. De expert zal het succesratio met jou bespreken en zo ontstaat een werkwijze waarvan je prima in kunt schatten hoe die uit gaat pakken.

Google AdWords specialist van Intelligent Online heeft het overigens nooit over de kosten. Liever praat hij over een investering die je doet. Een investering in meer omzet want er liggen altijd kansen en zaken kunnen altijd verbeterd worden immers.

Terug naar de term kosten en investering. Denk je aan het maken van kosten, dan heeft dat op de een of andere manier een negatieve klank. Kosten en je denkt aan de auto die je langs de kant van de weg in de steek laat en afgesleept moet worden. Die auto zal zichzelf niet terugverdienen, en dat doet een Google AdWords specialist juist wel. Die betaalt zich terug, gewoon uit de meeropbrengst die voor jouw onderneming wordt gerealiseerd. Dat houdt ook meteen in dat je per saldo niet meer geld kwijt hoeft te zijn dan je nu uitgeeft aan Google Ads, maar dat je wel meer rendement uit dat geïnvesteerde geld gaat halen.

De Google AdWords specialist past zich aan

Google is buitengewoon dynamisch. Telkens weer komen er nieuwe updates en nieuwe functies. Die updates worden meteen met de partners waaronder dus Intelligent Online gedeeld. Dat betekent ook dat de nieuwe functies meteen toegepast kunnen worden. Zo kun jij je concurrentie steeds een stap voorblijven. Dat is nodig ook, want waar je nu op de eerste plaats staat, kan dat binnen de wereld van Google morgen wel weer heel anders zijn. En zo werkt het ook met je Google adwords campagne. Je moet bij de les blijven en blijven optimaliseren, want voor je het weet word je van de troon gestoten door een concurrent en merk je dat je minder klikken krijgt. Zo nauw luistert het dus allemaal.

Bedrijven proberen wel eens om de medewerkers online steeds up-to-date te houden en bieden die medewerkers cursussen aan. Goed bedacht, maar de kosten voor dergelijke scholingen zijn hoog, terwijl de informatie al weer verouderd is op het moment dat de scholing afgerond is. Zeker dan is het veel voordeliger om te kiezen voor de Google AdWords expert. Die is bovendien altijd wel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het is een gegeven dat wanneer jij je Adwords campagne uitbesteed aan een specialist, je meer leads krijgt, je omzet omhoog gaat en je bovendien meer klanten op je website krijgt. Je moet niets natuurlijk, maar verstandig is het wel om je campagnes uit te besteden. Son heb je al een partner als het gaat om het inzetten van Adwords. Ook dan kan het echter nooit kwaad eens een externe specialist mee te laten kijken. Weet jij of jouw partner het goed gedaan heeft? Weet jij zeker dat er niet meer uit campagnes te halen is? Die vragen kun je alleen beantwoorden door een externe specialist eens naar jouw campagnes te laten kijken. Wat ook zeker is dat samenwerking met een Adwords expert betekent dat jij je als ondernemer weer meer kunt gaan richten op het genereren van leads. Als je besluit Ads zelf te gaan doen, dan weet je dat dit je heel erg veel tijd gaat kosten. Bovendien heb jij als ondernemer vaak niet de specifieke kennis die noodzakelijk is om een hoog rendement te scoren. Vaak worden de verschillende kanalen dan niet goed bent, laat je kansen liggen en blijven de resultaten dus ook achter. Vraag jezelf af of jij echt expert bent in Google AdWords en of je voldoende tijd hebt. Is dat niet het geval, dan is uitbesteden aan een partij als Intelligent Online het beste wat je kunt doen. De meeste fouten die door de ondernemers zelf gemaakt worden, zijn fouten die vooral te maken hebben met een gebrek aan tijd en kennis. Zonde dat je om die reden zoveel geld laat liggen.

Een samenwerking met een Google AdWords expert

Zonder kennis en tijd lukt het je nooit om alles uit je campagnes te halen. Dat lukt je alleen als je gaat werken met een Google AdWords specialist. Intelligent Online heeft een team specialisten beschikbaar die er alles aan zal doen om de samen doorgenomen doelstellingen te behalen. Daarbij gaat kwaliteit altijd voor kwantiteit. De Google Ads expert optimaliseert en beheert je campagnes en monitort steeds de vorderingen die gemaakt worden. Elke maand is er contact om die vorderingen te bespreken en alle lopende campagnes te bespreken. Zo wordt het geen ver van je bed show, maar blijf je bij het proces betrokken.

Google is onbetwist de grootste met een marktaandeel van tussen de 90 en 95 procent. Dat betekent ook meteen dat er andere zoekmachines zijn die de overige 10 procent in handen hebben. Mooi voorbeeld daarvan is Bing. Een goede Google AdWords specialist kan prima inschatten welke zoekmachines perfect aansluiten bij jouw product of dienst en hoe je die campagne dan op de juiste wijze in kunt richten. Bovendien weet je vaak zelf als ondernemer niet hoe de situatie in het buitenland is. Misschien is Google daar wel niet zo toonaangevend.
De specialist in adwords weet dat allemaal wel.

De experts van Intelligent Online hechten eraan dat jij als ondernemer ook zelf de basisbeginselen van AdWords onder de knie krijgt. Alleen dan kun je inzicht krijgen in wat er nou tijdens een campagne gebeurt. Bovendien kun je dan ook gewoon gesprekspartner van de specialisten zijn. Gek genoeg zijn er ondernemers die de eerste ervaringen met Google Ads als negatief hebben ervaren. Ook dit heeft vaak alles te maken met een gebrek aan kennis.

Terug even naar de groeiscan. Is die er en weet je waar de verbeterpunten en de kansen liggen, dan wordt samen een plan van aanpak gemaakt en word je zeker in de eerste weken voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen van die campagne. Hij heeft dan jouw input nodig, de specialist voegt daar zijn specialisme bij en zo wordt de campagne steeds verder geoptimaliseerd. Dat gebeurt uiteraard ook op basis van gegenereerde data. Je campagne moet leren in de beginfase. Ook dit wordt steeds door de Google AdWords expert aan je teruggekoppeld. Als ondernemer weet je zo steeds wat er zal gebeuren en wat er op je af komt.

Werken met subdoelen

Om de resultaten beter meetbaar te maken, wordt vaak gewerkt met subdoelen. Tussentijdse doelen kunnen bijvoorbeeld het meten van conversies, contactaanvragen en waardevolle statistieken zijn. Overigens is bij elke campagne jouw kennis van de markt en de kennis van jouw producten simpelweg onmisbaar. Jij kent jouw business immers als je broekzak. Jouw specialisme en dat van Intelligent Online samen zorgen voor de beste manier van zoekmachine adverteren.

De Google AdWords specialist van Intelligent Online helpt een bedrijf de digitale marketing op te zetten, in te richten en te optimaliseren. Het is precies dat waar veel ondernemers problemen mee ondervinden. De tijd, kennis en kunde ontbreekt om zelf het maximale uit een campagne te halen.